Destinatii
Programe
Newsletter

Istanbul - avion

Locatie: Turcia din Europa
de la 235 EUR Europa 6 zile Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT «

Ziua 1. BUCURESTI - ISTANBUL
Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Otopeni, pentru zbor Bucuresti-Istanbul. Dupa aterizare, transfer la hotel in Istanbul. Program liber in Istanbul. Cazare.
Ziua 2. ISTANBUL
Mic dejun. Tur pietonal in zona istorica a orasului - Sultanahmet pentru a vedea Muzeul Artei Orientale care se afla in prima casa privata din istoria Imperiului Otoman ce a apartinut lui Ibrahim Pasa, fostul Hipodrom, Moscheea Albastra, Baile Roxelanei - Hurrem (exterior), Sf. Sofia si Palatul Topkapi care adaposteste multe artefacte si podoabe din perioada lui Suleyman Magnificul. Dupa-amiza timp liber. Va sugeram o vizita la Marele Bazar. Cazare.
Ziua 3. ISTANBUL
Mic dejun. Plimbare pietonala pentru a admira Moscheea Printului (Sehzade Camii) considerata opera de pionerat a marelui arhitect Sinan Mimar si locul unde sunt ``turbele`` (mormintele) printului Mehmet (primul fiu al lui Hurrem), Ibrahim Pasa si Rustem Pasa. Continuam plimbarea catre magnifica moschee Suleymaniye, locul unde isi doarme somnul de veci Suleyman, Hurrem si arhitectul Sinan Mimar. Ne indreptam apoi catre Bazarul de Mirodenii facand pe traseu un scurt popas la moscheea Marelui Vizir Rustem Pasa (care a fost sotul lui Mirimah - fiica lui Suleyman si Hurrem), o bijuterie a artei islamice unde interiorul a fost placat cu faianta de Iznik. Dupa-amiaza, optional, croaziera in apele Bosforului si ale Cornului de Aur (aprox. 2 ore). Seara timp liber la dispozitia turistilor. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 4. ISTANBUL
Mic dejun. Va sugeram vizitarea Palatului Dolmabahce sau o superba croaziera la Insula Printilor (aprox. 5 ore). Dupa-amiaza timp liber la dispozitia turistilor pentru plimbare si shopping. Optional: seara turceasca. Cazare.
Ziua 5. ISTANBUL - BUCURESTI
Mic dejun. Program liber in Istanbul. Transfer la aeroport. Decolare spre Bucuresti.

Durata: 6 zile   |   Transport: Avion   |   Exprimare pret: circuit/pers
Plecari Camera dubla
18.Jun.2014
09.Jul.2014
27.Aug.2014
24.Sep.2014
235 EUR

Detalii plecari:

    ORAR DE ZBOR

    BUCURESTI 06:10  ISTANBUL 07:25

    ISTANBUL 22:55  BUCURESTI 00:15

Servicii incluse: Servicii neincluse:
- transport avion, compania Turkish Airlines;
- transfer aeroport-hotel-aeroport;
- 4 cazari cu mic dejun, in hotel 3*;
- vizitele cuprinse in program;
- ghid insotitor din partea agentiei pe traseu; (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).
- asigurari (storno, medicala);
- intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;
- taxele de aeroport si securitate 120 Eur/pers - obligatoriu
- croaziera pe Bosfor (cca 15 eur/pers), seara turceasca cu masa (cca 35 eur/pers), croaziera Insula Printilor (cca 25 eur/pers);
- alte servicii decat cele mentionate in program.
In Turcia se achita (obligatoriu) 10 eur/pers. pentru ghizii locali.

Rezerva acum online