Destinatii
Programe
Newsletter

TOSCANA - Cinque Terre

Locatie: Italia din Europa
de la 479 EUR Europa 11 zile Transport Autocar Rezerva acum online
» CONTACT «

Ziua 1. BUCURESTI - BUDAPESTA (835 km)
Plecare din Bucuresti, ora 06.00 de la Ateneul Roman. Cazare in Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA - LJUBLJANA - VENETIA (700 km)
Mic dejun. Plecare catre Italia. Popas in Ljubljana pentru turul centrului istoric. Continuam drumul spre Venetia. Cazare in zona Venetia.

Ziua 3. VENETIA - MONTECATINI (250 km)
Mic dejun. Plecare spre Punta Sabbione. Imbarcare pe vaporas spre Venetia. Se viziteaza Piata San Marco unde ne va incanta Basilica, Campanilla, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Continuam traseul catre Montecatini. Cazare.

Ziua 4. MONTECATINI - FLORENTA - MONTECATINI (90 km)
Dupa mic dejunul dejun, deplasare la Florenta - Orasul Artelor. Se viziteaza: Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palatul Pitti cu Gradinile Boboli, Biserica San Lorenzo, Capela Medici, Academia, Piata Domului cu Domul, Baptisteriul, Palatul Vechi, Biserica Santa Croce - pantheonul Florentei si al Italiei. Cazare la acelasi hotel in zona Montecatini.

Ziua 5. MONTECATINI - SAN GIMIGNANO - MONTECATINI (275 km)
Mic dejun. Program liber in statiune sau optional, excursie in Chianti, zona renumita pentru podgoriile sale, unde vom explora o parte reprezentativa a Toscanei, oraselele medievale care fac parte din Patrimoniul UNESCO. San Gimignano: Piata Domului si Collegiata, Palatul Municipal, biserica San Agostino, Torre Grosso, Muzeul de arta, Piazza della Cisterna, Casa Sfintei Fina. Orasul este renumit pentru cele 13 turnuri ale sale construite de nobilii rivali in sec al XIII-lea. Siena: Piata Domului si Domul, Baptisteriul, Piata del Campo, Torre del Mangia, Palatul Piccolominilor, Pinacoteca, Primaria, Loggia dei Mercanti. Continuam cu vizita oraselului medieval fortificat: Radda in Chianti, un orasel micut cu un autentic iz medieval. Vom incheia cu o degustare de vinuri la o ferma din renumita regiune viticola Chianti. Cazare la acelasi in Montecatini.

Ziua 6. MONTECATINI - PERUGIA - ASSISI - MONTECATINI (450 km)
Mic dejun. Program liber in statiune sau optional, excursie la Perugia, capitala regiunii Umbria, oras de artă, Perugia găzduieste o Universitate fondată în 1308. Orasul a devenit faimos si datorita ciocolatei Perugina care se produce aici, asa ca nu putem rata si o vizita la o fabrica de ciocolata. Continuam cu Assisi, un important centru turistic si religios cunoscut mai ales drept casa sfantului Francisc de Assisi. Cazare la acelasi in Montecatini.

Ziua 7. MONTECATINI - LUCCA - PISA - LA SPEZIA (130 km)
Mic dejun. Plecare spre Lucca, un alt oras medieval fortificat aflat in apropiere de Pisa, fosta capitala a Toscanei, renumit pentru catedrala sa, pentru zidurile fortificate dar si pentru faptul ca este orasul natal al compozitorului Giacomo Puccini. Continuam traseul spre Pisa unde vom vizita: Campo dei Miracoli, Domul din Pisa, Turnul înclinat, Baptisteriul, Biserica Santa Maria della Spina, Biserica San Paolo a Ripa d`Arn, Piazza dei Cavalieri. Plecare spre La Spezia. cu scurt popas in Carrara, orasul italian faimos pentru marmura sa albă ("Marmura di Carrara") princiala sursă a marilor capodopere din Roma Antică, până la Michelangelo si Henry Moore. Cazare in zona La Spezia.

Ziua 8. PARCUL NATIONAL CINQUE TERRE
Mic dejun. Azi vom descoperi unul dintre secretele bine ascunse ale Italiei: Parcul National Cinque Terre, denumire care se refera la 5 orase deosebit de frumoase construite pe pantele abrupte ale Rivierei Ligurice. Transfer cu autocarul la gara din La Spezia de unde vom lua trenul pentru a ne deplasa catre Parcul NationaL Cinque Terre pentru a vizita (tururi pietonale) cateva dintre cele 5 orasele: Riomaggiore, Vernazza, Corniglia, Manarola si Monterosso al Mare. Cazare la acelasi hotel in zona La Spezia.

Ziua 9. LA SPEZIA - PARMA - VENETIA (365 km)
Mic dejun. Dupa o scurta vizita in La Spezia plecam spre Mestre. Pe traseu vom face o scurta vizita in Parma. Vom admira Universitatea Parma, cea mai veche din lume, Palatul Ducal, Manastirea San Francesco. Continuam drumul spre Venetia. Cazare in zona Venetia.

Ziua 10. VENETIA - POSTOJNA - BUDAPESTA (710 km)
Mic dejun. Plecare spre Budapesta, traversand Slovenia. Popas la Postojna pentru a vizita celebra pestera (intrarea nu este inclusa), fenomen carstic renumit in Europa. Continuam traseul spre Budapesta. Optional, in functie de timp, croaziera pe Dunare. Cazare in Budapesta.

Ziua 11. BUDAPESTA - BUCURESTI (835 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire in tara in functie de trafic si formalitatile vamale.

 

 

Durata: 11 zile   |   Transport: Autocar   |   Exprimare pret: circuit/pers
Plecari Camera dubla
12.May.2014
01.Sep.2014
479 EUR
Servicii incluse: Servicii neincluse:
- transport cu autocar modern, clasificat 3*;
- 10 cazari cu mic dejun in hoteluri 3*;
- bilet tren Cinque Terre;
- vizitele cuprinse in program;
- ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).
- asigurari (storno, medicala);
- intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
- excursiile si vizitele optionale (minim 30 participanti): Vaporasul la Venetia (15 eur/pers), Perugia+Assisi (40 eur/pers), Chianti (25 eur/pers);
- Supliment camera single: 149 Euro/pers;
- Reducere copil sub 12 ani: 50 Euro/pers;
- alte servicii decat cele mentionate in program.
In Italia, primariile oraselor au stabilit taxe pentru fiecare noapte de cazare ce vor trebui achitate cash la receptiile hotelurilor. In prezent valorile acestora sunt intre 1.5 eur/noapte/persoana si 3 eur/noapte/pers.

Nota:

INFORMATII UTILE Tarife intrari la obiective turistice ¬- informative: - Turnul din Pisa: 15 euro/pers - Catedrala din Pisa Piazza dei Miracoli: 4 euro/pers - Domul din Florenta: intrare libera - Urcare in turla Domului din Florenta: 8 euro/pers - Baptiserul din Florenta: 7 euro/pers - Galleria degli Uffizi: 7 euro/pers - Galleria dell`a Accademica: 7 euro/pers - Capela Medici: 7 euro/pers - Palatul Pitti galeriile palatine si apartamentele regale: 9 euro/pers - Biserica Santa Croce: 5 euro/pers - Gradinile Boboli: 7 euro/pers - Biserica San Lorenzo: 4 euro/pers Excursii optionale (tarifele sunt calculate pt. un grup minim de 20 pax): - Croaziera pe Dunare:35 eur/pers - Excursie Venetia: 30 eur/pers (include: vaporeto+taxe locale) - Excursie la Perugia si Assizi: 40 eur/pers (grup minim 20 pers) - Excursie in Chianti - 25 eur/pers (grup minim 20 pers) Nota: In Italia,primariile oraselor au stabilit taxe pentru fiecare noapte de cazare ce vor trebui achitate cash la receptiile hotelurilor. In prezent valorile acestora sunt intre 1.5 eur/noapte/persoana si 3 eur/noapte/persoana. - Pretul este calculat pentru un grup minim 35 pers. - Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel; 2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului. - Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar. Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui. - Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale. ACTE NECESARE: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii; pentru copii minori neinsotiti de unul dintre parinti sau de ambii parinti este necesar acordul legalizat al parintilor. Detalii la www.politiadefrontiera.ro


Rezerva acum online